PRESENTACIÓ

PRESENTACIÓ SISTEMA ACREDITACIÓ DE TUTORS

La Universitat de València realitza accions i programes encaminats a millorar la qualitat de les pràctiques en empreses o pràctiques acadèmiques externes. En aquest context, té implantat de manera pionera des de l’any 2012 el Sistema per a l’Avaluació i Acreditació dels Tutors i Tutores de Pràctiques Externes, promogut per la nostra Fundació Universitat-Empresa, ADEIT, pel qual ja han sigut formats, avaluats i acreditats 101 tutors/es.

Presentem la nova convocatòria per a l’any 2017, que està dirigida als més de 7.000 tutors, d’empresa i acadèmics, que participen anualment en les pràctiques acadèmiques externes, i que pretén entre uns altres, millorar la qualitat de les tutories i reconèixer el bon exercici de la labor tutorial.

La convocatòria s’estructura en dos Programes dirigits a dos perfils de tutors: els que desitgen formar-se i acreditar-se pel Sistema i els que ja estan formats i volen renovar la seua acreditació.

La convocatòria s’estructura en dos Programes dirigits a dos perfils de tutors/as: els que desitgen formar-se i acreditar-se pel Sistema i els que ja estan formats i volen renovar la seua acreditació. 

CONVOCATORIA SEATPE 2017 – PI

Preguntes més freqüents

INSCRIPCIÓ PROGRAMA I - 2017

Recorda que perquè la sol·licitud siga efectiva hauràs de rebre un email de confirmació en el correu electrònic indicat.
    Marque les seues preferències per a les sessions presencials, en cas de no tenir preferència per dates i horari, marque "Indistint"
  • Màxim 1500 caràcters
  • Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal

    En compliment de la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seues dades personals s’incorporaran a un fitxer de titularitat de la Universitat de València i s’utilitzaran per a les finalitats d’aquest formulari dins de les tasques que fa ADEIT per a la gestió de cursos, pràctiques i altres activitats formatives. Les seues dades es podran comunicar als tercers que siguen necessaris per a les finalitats d'aquest formulari, entre ells, segons el cas, els professors, els tutors i els directors dels cursos, pràctiques o activitats; les empreses o entitats participants en el programa de pràctiques, i les entitats asseguradores, per obligacions legals. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant del Servei d'Informatica de la Universitat de València, en l’adreça següent: Amadeu de Savoia, 4, 46010 València, o bé per correu-e a lopd@uv.es. Per a aquesta gestió haurà d’aportar una còpia del DNI o d’un document identificatiu equivalent.
  • He llegit i accepte, com a participant, les bases de la Convocatòria del Programa d'Acreditació de Tutors i Tutores de Pràctiques Externes de la Universitat de València 2017